PRESENTACION - Reyes de Suárez, Luz Maritza (REDIELUZ, 2024)
Cercetarea universitară poate fi definită ca un proces formativ care favorizează dobândirea de cunoștințe, abilități și competențe în construirea cunoașterii științifice. de cunoștințe, abilități și competențe în construirea cunoașterii științifice. Este o oportunitate pentru studenți de a participa activ la analiza, explorarea și soluționarea problemelor relevante pentru domeniul lor de studiu. Mai mult decât o cerință academică, cercetarea universitară promovează gândirea critică, creativitatea și inovarea, punând bazele unei educații cuprinzătoare care merge dincolo de sala de clasă.